Hart van Onderwijs

Bekijk Hart van Onderwijs in ‘Boeddha in de Polder’ op 3 januari 19.50 uur

Op 3 januari om 19:50 uur op NPO 2 was te zien dat presentator Joris Linssen een bezoek brengt aan de Jozefschool Muiden! Voor het derde seizoen van het televisieprogramma Boeddha in de Polder gaat Linssen op zoek naar antwoord op vragen als: ‘Hoe zorgen we beter voor de aarde?’ en ‘Hoe voeden we de nieuwe generatie op?’. In de aflevering waarin Hart van Onderwijs op de Jozefschool te zien is staat het thema spiritualiteit, opvoeding en onderwijs centraal.

Bekijk Hart van Onderwijs in ‘Boeddha in de Polder’ op 3 januari 19.50 uur

De programmamakers waren in de Jozefscholen van Muiden en Weesp geïnteresseerd omdat deze scholen met de onderwijsmethodiek Hart van Onderwijs (HvO) werken. HvO is op het boeddhisme geïnspireerd. Ze wilden graag laten zien hoe HvO in de praktijk werkt, wat de achtergronden zijn en hoe kinderen dit ervaren.
De opnames zijn in groep 5 van het afgelopen schooljaar gemaakt. In deze aflevering kunnen kijkers een aantal HvO oefeningen zien, zoals zit-, luister- en bewegingsoefeningen. Presentator Joris Linssen heeft ook aan de oefeningen meegedaan en interviewde meester Douwe en een aantal kinderen.
Mis deze unieke uitzending niet! Nodig zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen uit om deze uitzending te zien.
HvO in ‘Boeddha in de Polder’ op woensdag 3 januari, 19:50 uur, KRO NCRV, NPO2.

https://npo.nl/start/serie/boeddha-in-de-polder/seizoen-3/boeddha-in-de-polder_17/afspelen

English version “Boeddha in de Polder” click here.

Er zijn twee gedeeltes waarin mijn bijdrage te zien is: Deel 1: 21.55 tot 27.19 minuten en deel 2: 30.42 tot 34.36 minuten

Delen

Aanmelden workshop

Wilt u op de hoogte worden gehouden betreft komende workshops?

Workshop

Vul het onderstaande formulier in om op de hoogte gehouden te worden betreft de  workshop.

Vul uw naam en e-mail adres in en ik neem contact op!